Ajándék ötletek Anyák napjára

Ajándék ötletek Anyák napjára

Ajándékötletek anyák napjára: abszolút nyerő és alkalomhoz illő ajándékot saját kezűleg is készíthetsz, amit szívvel lélekkel csinálsz. Íme három ajándékötlet, amihez nem kell különösebb tehetség, mégis nagyon szép ajándék anyukáknak, nagymamáknak.

Papír tulipán

papír tulipán

Hozzávalók: színes papír, olló, ragasztó.

Papírból vágjuk egyforma méretű négyzeteket. A kép alapján hajtogassunk belőle virágot. Zöld papírból sodorjunk virágszárat, majd ragasszuk rá a virágot. Az elkészűlt virágokat csokorba szedjük.

tulipán

Kreatív szobanövény

kreatív

Hozzávalók: virágcserép, szivacs vagy hungarocell, műfű, ragasztópisztoly, csoki, rágó, ajándékkártya vagy bármi más, amit ajándékozni szeretnél.

Hurkapálcára ragasszuk fel a csokit, rágót, kártyát stb. A virágcserépbe helyezzünk egy darab tömör szivacsot vagy hungarocellt. Tegyünk rá műfüvet és tűzzük bele a pálcikákat.

kreatív

Kávészemes csésze

kávészemes csésze

Hozzávalók: csésze, szemes kávé, vattakorong, fehér vastag cérna vagy fonal, barna akril festék, pillanatragasztó.

ajándék ötlet

A bögre teljes felületére ragasszunk vattakorongokat. Tekerjük jól körbe cérnával. Fessük be az egészet barna akril festékkel. Két rétegben ragasszuk rá a kávét. Tetszés szerint tovább dekorálhatjuk.

ajándék ötlet

kávészemes csésze

A legszebb ajándék a saját kezűleg készített ajándék! Még több ötletet szeretnél látni? Akkor lájkold facebook oldalunkat! Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Címkék: , , , , , , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése