mini gardrób

Szuper mini gardróbok

Szuper mini gardróbok, melyek tökéletesen illeszkednek kisméretű helyiségekbe.

Gardróbot csinálhatunk bárhol, bármiből, még kis méretű lakásban is. Elsőre úgy tűnik ez lehetetlen, de megmutatjuk az ellenkezőjét. A következő ötletes gardrób megoldások egy garzonlakásban is tökéletesen elférnek.

Furnérlapokból

wardrobe-1

A kevés négyzetméter miatt nem kell lemondani a jól elrendezett gardrób rendszerezésről, annál inkább, hogy gardróbot csinálhatunk saját kezűleg is olcsó alapanyagokból. Ilyen például a furnérlapokból készült gardrób, mely anyag egyre népszerűbb a lakberendezők körében.

 mini gardrób

Ajtó mögött

Volt egy régi szobaajtó, mely nyikorgása mindenkit zavart, lecserélték újra és most feleslegessé vált? Nem kell megválni tőle, nyikorogni nem fog, viszont egy pici gardrób tökéletesen elfér mögötte és ízlésesen beilleszkedik pl. az előszobába.

 mini gardrób

Hasonló ötletek: Régi ajtók új élete

Térelválasztó és gardrób egyben

Garzon vagy egyszobás lakásban szinte elkerülhetetlen a térelválasztó, hiszen valahogy el kell különíteni a háló és nappali részt. Ilyen esetben a térelválasztó többfunkciós is lehet, ha az egyik oldalát gardróbnak használjuk.

 mini gardrób

Ágyvég mögött

 mini gardrób

Mentőötlet kicsi hálószobába: Ha akkora a hálószoba, hogy az ágyon kívül nem fér a hatalmas ruhásszekrény, megoldhatjuk a ruhák tárolását, ha az ágyvég és a fal között hagyunk némi helyet, és ebben a részben alakítjuk ki a gardróbot.

 mini gardrób

Függöny mögött

Ha van a szobában egy kihasználatlan üres fal, feldobhatjuk stílusosan és hasznosan egy függöny mögé rejtett gardróbállvánnyal.

 mini gardrób

Éjjeli szekrény helyett

Ha kicsi a hálószoba érdemes elgondolkodni egy ilyen éjjeliszekrény+gardrób megoldáson.

 mini gardrób

Gardrób bőrönd

Ha sokat utazol ezt neked találták ki.

 mini gardrób

Kamrából gardrób

A kamra helyiségekre a tulajdonosok gyakran kevés figyelmet fordítanak, lomtárnak használják, ide rejtik el szem elől régi, felesleges dolgaikat. Pedig szuper kis gardrób lehet belőle.

 mini gardrób

Ez is érdekelni fog: Kreatív radiátor elrejtés

Címkék: , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése