fall-interior-13

Őszi lakberendezés

11 példa, hogyan varázsoljunk őszi hangulatot otthonunknak.

Milyen az őszi lakberendezés? Hangulatos, elsősorban a meleg színek és a hihetetlen kényelem jellemzi. Hogyan érhetjük el ezt az eredményt? Összegyűjtöttünk igazán őszre hangolódó lakberendezési kialakításokat, melyek segítenek ötletet meríteni.

Bársonyos árnyalatok

Az ősz meleg ölelése kihatással van nem csak lelki állapotunkra, de a lakótér belső kialakítására is. Ebben a lakberendezésben egy szokatlan kombinációt láthatunk, mély bársonyos és hideg tompított árnyalatok hangulatos színjátékát.

Őszi lakberendezés

Arany és szőrme

Az arany kiegészítők harmonikusan mutatnak az őszi lakberendezésben, a szőrme pedig hozzájárul a belső textúra és kialakítás sokszínűségéhez, de ezen felül kényelmes és meleg is.

Őszi lakberendezés

Kellemes színek

Az élénk nyári színeket a nyugalom és béke árnyalati váltják. A hagyományos őszi lakberendezésben a barna, fa, sárga, karamell árnyalatokat használják. Ezek a színek sikeresen képesek átalakítani a teret és az eredmény még sem lesz unalmas.

Őszi lakberendezés

Tök
Őszi lakberendezés

A sütőtök egyik őszi kedvencünk, nem csak finom ételek elkészítésében, de lakásdekorációk felhasználására is. Lehet bátran kísérletezni!

Őszi lakberendezés

Ez is érdekelhet: 10 legjobb Halloween dekorációs ötlet

Ehető dekorációk
Őszi lakberendezés

Az ősz a szüret ideje, ekkor érik be és szüreteljük a diót, almát és egyéb gyümölcsöt és zöldséget. És ami a legérdekesebb, mindez lehet az őszi lakberendezés dekorációs eleme. Tegyük fonott kosárba vagy faedénybe, kiegészítéshez használjunk vászon anyagot vagy falevelet.

Őszi lakberendezés

Gyertyák és mécsesek

Nem kevésbé látványos őszi dekoráció a gyertya és gyertyatartó. Hangulatos, kellemes légkört biztosítanak. Hogyan lehet készíteni őszi mécsestartót saját kezűleg itt írtuk: Őszi mécsestartó készítése

Őszi lakberendezés

Kötött lakástextil
Őszi lakberendezés

A kötött lakástextillel nem lehet melléfogni, ugyanis különösen képesek átalakítani a lakberendezés hangulatát, stílusát. Cseréljük le a nyári vékony ágytakarót egy kötött ágytakaróra és máris meg van a meleg őszi lakberendezésünk. Ágytakaró kötése leírással: Kötésminta takaróhoz

Őszi lakberendezés

Szőnyeg

a lakberendezők javaslata szerint a szőnyeget évszakváltáskor cseréljük. A nyári élénk, világos színek után váltsunk melegebb, mélyebb árnylatokra. A legelőnyösebb színek ősszel: barna, krém, bordó és sötét zöld.

Őszi lakberendezés

Ez is érdekelhet: Napsütéses nappali: 10 szuper ötlet őszi lakberendezéshez

Сохранить Сохранить

Címkék: , , , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése