hóember zokniból

Kreatív hóember saját kezűleg

Karácsonyi dekorációk, kiegészítők készítése házilag. Készíts hóembert saját kezűleg. Több ötletes hóember készítés házilag.

Cuki papír hóember

Ilyen cuki színes hóemberek készítésében a gyerekek is részt vehetnek, szükség lesz fehér és barna papírra, WC papír gurigára, filcre, erős drótra, bambusz pálcikára és ragasztóra. Hogy hogyan készül a hóember papírból a képek mutatják:

1

Hóember zokniból

A zokni hóember talán a legkönnyebben elkészíthető hóember. Egy ilyan zokniból készült hóember helyt kaphat a karácsonyfa alatt, mellet, de akár ajándékba is készíthetünk zokni hóembert.

zokni hóember

Hogyan csináljuk hóembert zokniból saját kezűleg A zoknihóember elkészítéséhez szükség lesz:
  • egy fehér zokni
  • rizs
  • 2-3 kicsi gomb
  • gombostű (az orra és a szeme lesz)
  • egy kis anyagdarab (a sálhoz)
  • ragasztó.
Fontos, hogy a zokni szára minél hosszab legyen, ugyanis ebből a részből készül a hóember, a másik részéből készül a sapka. Zoknihóember készítése saját kezűleg: Vágjuk ketté a zoknit, ahogy a kép mutatja. hóember zokniból A felső részének a vágás menti részét varrjuk össze vagy jól összehúzva kössük össze. hóember zokniból hóember zokniból hóember zokniból Most kifordítjuk a zoknit. hóember zokniból Megtöltjük rizzsel. Ne sajnáljuk a rizst, akkor lesz szép a hóember, ha gömbölyű alakot kap. hóember zokniból snowman22 Megkötjük a tetejét cérnával. Majd kicsivel lejjebb is jól összehúzzuk. hóember papírból Gombostűk lesznek a szemei és az orra, gombokkal és kicsi sállal díszítjük. hóember zokniból A zokni másik végéből csináljunk sapkát a hóembernek. hóember zokniból Így néznek ki az elkészült zokni hóemberek: hóember zokniból hóember zokniból hóember zokniból Csinálhatunk hóembert egy egyszerű fehér párnából is.

hóember párnából

Pom pom hóember

pom pom hóember

Izzóból készült hóember

izzóból hóember

hóember dísz

2-3 éves gyerekekkel készíthető hóemberes dekoráció, vattakorongból.

vattakorong hóember

A hűtőt és a mosógépet is beöltöztethetjük hóembernek.

hóember dekoráció Сохранить Сохранить

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése