ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak

Ötletes ajándékcsomagolások férfiaknak

Kreatív ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak. Férfinak szeretnél ajándékozni valami egyedit? Készíts egyedi ajándékcsomagolást, bármit is teszel bele, ilyen kreatív saját kezűleg készített csomagolásban más értéket kap az ajándék. Mutatunk pár csináld magad ajándékcsomagolási ötletet. Nyakkendős ajándékdoboz vagy inga alakú ajándékboríték:

ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak Az alábbi origami rajzok alapján kell összehajtogatni a papíringet, mellyel bármilyen ajándékdobozt vagy ajándék borítékot ki lehet egészíteni.

ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak Az origami technikával készített papír nyakkendők:

ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak Ilyen cuki és egyben férfias hangulatú eredményt kapunk:

ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak Ha bort vagy egyéb italt szeretnél ajándékozni, be lehet csomagolni egy ingujjba. Kreatív, egyedi, stílusos ajándékcsomagolás. Kiegészíthető szalaggal, csokornyakkendővel vagy mandzsettagombbal.

ajándékcsomagolás ötletek férfiaknak Válogass az ötletek közül, fantáziálj és csináld magad – sok sikert a kreatív kezdeményezésekhez.  Ha van hasonló kreatív ajándékcsomagolási ötleted, hozzászólásokban megoszthatód másokkal is! Naponta bővülő kreatív ötletek a Hobbiból oldalon!

Címkék: , , , , , , , ,

Visszakövetés saját weboldalról.

Hozzászólás beküldése